[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

“Bewegen is goed voor iedereen. Ik geloof dat sporten met plezier daar een belangrijk onderdeel van is. Tijdens mijn trainingssessies gaat daar dan ook veel aandacht naar uit.”

Ik ben Maria Gernler, enthousiast, toegankelijk en straight forward

Sport en uitdaging is mij met de paplepel ingegoten. Als kind uit een sportief gezin van voetballers, boksers en bodybuilders was het ook niet gek dat ik tot mijn twaalfde wedstrijden zwom op hoog niveau. Daarna ben ik verschillende andere sporten gaan ontdekken: van hardlopen en wielrennen tot bootcamp en krachttraining. In mijn vrije tijd nam ik daarom ook vaak vrienden en familie mee in mijn enthousiasme. Samen een rondje hardlopen of oefeningen doen in het park. Hierdoor ontdekte ik al snel dat ik energie kreeg van het sportief uitdagen van mensen, maar vooral samen de vooruitgang boeken!

Bouwen aan verbetering

Hoewel ik ook werkzaam ben in de architectuur, bleef de passie voor sport aan mij knagen. Daarom heb ik het roer omgegooid en ben ik naast mijn eigen architectenbedrijf flink de boeken in gedoken om professioneel trainer te worden. Zo werk ik niet alleen aan prachtige gebouwen en constructies, maar ook aan condities, sterkere spieren en verbeterde lichaamshoudingen.

%d bloggers liken dit: