Wat kan je verwachten?

Een training of intake wordt gestart met een lichaamsanalyse en een uiteenzetting van je persoonlijke doelen. In een persoonlijk gesprek nemen we je algemene gezondheid, eventuele blessures en persoonlijke doelen door. Daarnaast doen we een korte bewegingsanalyse en meten we je lichaamssamenstelling.

Op basis van deze informatie stellen we een persoonlijk sportplan op. Het doel hiervan kan variëren, bijvoorbeeld: aankomen, afvallen, spieropbouw en lichaamsdefinitie, het trainen voor een wedstrijd, het revalideren van een blessure of simpelweg omdat je je fitter wilt voelen.

Gedurende het traject worden doelen onder de loep genomen en waar nodig bijgeschaafd voor optimaal resultaat.

Sporten, ook voor jou!

Voor de ene persoon is een personal trainer een stok achter de deur, voor de ander is het dé manier om doelgericht aan de slag te gaan met aankomen, afvallen of conditieopbouw. Jong, oud, groot of klein. Voor iedereen is een sportprogramma op maat te maken. Deze bijdrage leveren, waardoor jij je doelen behaalt, geeft mij veel energie. Daarom vind ik het belangrijk om dit enthousiasme voor sport over te dragen op mijn klanten.

Samen op weg naar een fittere versie van jezelf

Een fittere versie van jezelf begint bij de juiste houding en beweging. Tijdens mijn trainingen geef ik daarom veel aandacht aan de juiste uitvoering van een oefening. Niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook om zo een goede basis te leggen voor verdere verbetering in houding, kracht en conditie.

Alles in balans

Je wilt je graag fitter voelen. Training, voeding en voldoende rust zijn dan belangrijk. Wanneer één hiervan uit balans is, kan dit invloed hebben op je energieniveau en resultaten. Naast trainingsprogramma’s geef ik daarom ook voedingsadvies op het gebied van jouw wensen. Wil je recepten of oefeningen voor thuis? Neem eens een kijkje bij Fitspiration!

%d bloggers liken dit: